Revolúcia v prevoňaní.

Revolúcia v prevoňaní.

Spoločnosť Vectair Systems je popredným technologickým inovátorom, výrobcom a dodávateľom hygienických výrobkov v mnohých odvetviach na celom svete. Používajú iba tie najkvalitnejšie prísady a najnovšie technológie vo všetkých náplniach osviežovačov vzduchu, systémov kontroly vôní a aerosólových vôní.

Spoločnosť Vectair Systems je popredným technologickým inovátorom, výrobcom a dodávateľom hygienických výrobkov v mnohých odvetviach na celom svete. Používajú  iba tie najkvalitnejšie prísady a najnovšie technológie vo všetkých náplniach osviežovačov vzduchu, systémov kontroly vôní a aerosólových vôní.

Renomovaný a rešpektovaný.

Spoločnosť Vectair Systems je odborníkom v oblasti  osvieženia vzduchu a kontroly zápachu, umývania rúk a starostlivosti o pleť, povrchovej starostlivosti, sanitárnej starostlivosti o dieťa, starostlivosti o dieťa a výrobkov špeciálne navrhnutých 
pre toaletu mimo domácnosti.

V-Screen®

Pisoáre predstavujú bežnú plochu pre rozmnožovanie sa zápachov kvôli tvoreniu močovej soli. 
V-Screen® sitka do pisoárov ponúkajú efektívny spôsob, ako udržať odtoky a pisoáre voľne tečúce a bojujú s neprijemnými zápachmi.
K dispozícii je príjemná vôňa, ktorá udržiava pisoárovú vôňu čerstvou až 30 dní.

V-Fresh

Vectair V-Fresh ™ je  univerzálny osviežovač vzduchu s pridanou vôňou, ktorá eliminuje mikroporézne materiály na boj proti zápachu.

Inovatívny systém V-Fresh ™ sa dá ľahko inštalovať na akýkoľvek tvrdý povrch pomocou integrovanej úchytky, ktorá  nie je viditeľná  pre návštevníkov. Môže byť použitý v alebo na strane záchodových dosák, pisoárov, obkladových stien alebo sklenených okien.

V-Air®

V-Air® SOLID s viacerými oceneniami využíva technológiu viacfázových vôní sub micron, ktorá prechádza cez keramickú kapsulu a jadro vône umožňuje konzistentné dodávanie intenzity vône až na 60 dní.
Tieto pasívne náplne osviežovačov vzduchu sú úplne bez akýchkoľvek batérií, rozpúšťadiel, hnacích plynov, HFC a škodlivých prchavých organických zlúčenín.