Ako jednoducho ušetriť 30% na podnikovej hygiene

Ako jednoducho ušetriť 30% na podnikovej hygiene

Viesť firmu nie je ľahké. Je potrebné myslieť ako na dobro firmy, tak aj na dobro zamestnancov. Ak chcete zvýšiť ziskovosť vašej spoločnosti je dobré okrem naháňania ziskov, aj šetriť náklady. Jedným zo “žrútov” peňazí je podniková hygiena. Práve tam však môžete efektívne ušetriť. Ako?

Riešením je jednoútržkový systém dávkovania papierových utierok a toaletného papiera. Rovnako tak, šetrí náklady na podnikovú hygienu aj používanie penových mydiel, o ktorých sme písali v minulom článku. 

Vďaka jednoútržkovému systému dávkovania papierových utierok a toaletného papiera, dokážete ušetriť až 30% nákladov na hygienický papier. Navyše používaním ekologickej verzie papierových utierok a toaletného papiera, šetríte nielen náklady firmy, ale aj životné prostredie.

   

Lucart Professional EcoNatural zaručuje kontrolu nákladov:

  • znižuje náklady na likvidáciu odpadu, pretože umožňuje recykláciu nápojových krabíc, ktoré by v opačnom prípade skončili na skládke;
  • riadi prevádzkové náklady vďaka vysoko výkonným produktom spolu s dávkovacím systémom, ktorý poskytuje len potrebné množstvo papiera bez           akéhokoľvek odpadu (napr.L-ONE and Hygenius ranges);
  • udržujú pod kontrolou náklady na životné prostredie a sociálne náklady vzťahujúce sa na využívanie surovín.

 

Všetky produkty nájdete na našom eshope. Ušetrite náklady aj dopravou zadarmo, ktorú máme pri nákupe od 30€.

Súvisiace produkty

Zásobník GASTRO TABLE TOP

60,00 €
50,00 €
bez DPH